torsdag den 30. august 2007

Avatarbreakdance

... Tarah hopper af sted igen – denne gang skal det være real second life. Besøger pligtskyldigst Info Island, men det er nok det forkerte tidspunkt, for der er ikke et øje. Teleporterer til Korsbæk efter en opfordring til at modtage et "landmark" og bliver forsynet med nogle nye klude i "Tøjhuset". Forsøger forgæves at få en øl i "Cafe Det Lamme Får" efter at have vandret rundt i de aftenøde gader. På torvet er der nogle få stykker, der hænger ud - virker som om de har været der længe.

Der må være noget mere liv andre steder (endda temmelig meget mere liv, at dømme efter noget samtale "near you", der dukker op i en boks - Tarah rødmer)

Finder et sted, hvor man kan danse, og hun finder ud af, at det slet ikke er så svært at danse breakdance. Lader sig teleportere til et "popular place" for at få lidt mere gang i den, havner et besynderligt sted, en mellemting mellem et varehus og et fitnesscenter - og så fryser skærmen. Tilbage til den analoge verden...

... til det første liv, hvor man også kan klæde sig ud og danse og hænge ud i 3D - og hvor øllet smager bedre. "Get a first life!"

Det bliver ikke mig, der kommer til at tilbringe timer i Second life. Sjovt nok at prøve, men det fanger mig altså ikke. Fascinationen af magiske virtuelle fantasiverdener kan jeg til nød forstå, men SL? Magien mangler - eller også har Tarah bare ikke fundet den.

Ingen kommentarer: